Armutalan emlak ilanlari

Gayrimenkul sektöründe Armutalan satılık kiralık emlak sunumu piyasaya yaygın olarak arz edilmektedir. Marmariste yapı yoğunluğu, bahçeli ev konusunda ciddi olarak sıkıntılıdır. Bu tip gayrimenkullere yönelik açığı büyük oranda Armutalan karşılamaktadır. Armutalanda imar uygulama planlarında ayrık nizam özelliğinde yapılar yapılmaktadır. Ancak inşaat izinler verilen parsellerde inşaat oranları farklılıklar göstermektedir.

Merkez : Taks %30 kaks %60 ayrık nizam, iki kat, konutlar için. Turistik tesis %25 ve dört kat olarak izin verilmektedir. İşyerleri ve konutlar merkezde yoğundur. Parseller tükenme aşamasında olduğundan, çok sık olmamakla bereber 20 yaş üzeri değerli lokasyondaki binalar yıkılarak yerine yenileri yapılmaktadır.

Camiavlu : Konut alanlarına %20 - %40 iki kat izin verilmektedir. Kooperatiflerin sık olarak yapıldığı bugün site statüsü kazanmış yapılaşma Camiavlu'da bulunur. Özellikle bahçeli evler, dikkat çekmektedir.

Siteler : Nerede ise inşaat yapılacak parsel kalmadığından, eski binaların yıkılarak dönüşüm süreci kapsamında yapılaşma gerçekleşmektedir. İki ve üç katlı binalar yapılmaktadır. Sahile yakın olduğu için tercih edilen, satış talebi en çok alan bölgedir. Turtistik tesisler için beş kat izin verilmektedir. Beş yıldızlı oteller Sitelerde yer almaktadır.

30 mart 2014 seçimleri ardından yürürlüğe giren yasa ile Mugla Büyük Şehir statüsü kazanmış, Armutalan mahalle özelliği alarak, Marmaris Belediyesi'ne bağlanmıştır. Artık inşaat izinleri ve tamamlanan yapılara Y.K.İ.B verilmesi belediye tarafından sağlanmaktadır. Armutalan emlak ilanlari metraj, yaş, lokasyon kalite parametrelerine göre değerleri fiyatlanmaktadır. Özellikle kiralık emlak konusunda, villa, yazlık ev, tatil evi son yıllarda sektöre arzında önemli daralma dikkat çekicidir. Yabancıların mülk satın almalarında, villa tipi emlaklarda Merkez, Camiavlu talebi karşılarken, daire ile dubleks evlerde plaja yakınlığı nedeniyle Siteler terdin edilmektedir. Yakın zaman içinde tamamlanan butik siteler hızlı satış özelliği taşımaktadır.

Detaylı bilgi edinebilmek için Armutalan Emlak İlanlari linkine tıklayınız. Soru, istek, yorumlarınızı iletebilirsiniz.

Yorumlar

En çok İzlenilen yazılar

Marmariste Satilik Emlak Almak

Mugla Marmaris Ciftlik Koyu

Ortak Kullanım Alanları